Kodmall - Arkivsida Mitt äventyr i Malta -

FLYTT

Idag har jag flyttat hemmifrån och upp till en kompis tills vi åker, så tekniskt sett är jag hemlös nu! Men Jessica håller inte med mig. Men jag har funderat på en grej, varför tar det alltid längre tid att flytt än man förväntar sig?? Men ja nu är det ordnat så nu är det bara den härliga städningen kvar.
WIIIIIIIIIIIE :D:D:D:D:D:D:DD:D






not.
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Innan Malta | 2011-12-30 @ 17:36:04   

I DON'T WANT TO

Klockan är inte ens fyra och det är becksvart ute, kom hem för en stund sedan efter att ha varit ute och gått i cirka 50 minuter. Promenaden var väldigt behövlig och jag fick tid att leka amatörfotograf en stund vilket var väldigt roligt så nu sitter jag här och fixar i picasas redigeringsprogram picknick vilket jag rekomenderar varmt!

Har även varit på kistan och lämnat i från mig ännu mer saker från lägenheten som jag ska sälja men sn kommer man hem och inser att fortfarande myckt kvar som ska rensas bort och där mina damer och herrar har ni mitt kvällsnöje, fml.
En liten bild jag tog idag får avsluta detta inlägg.

Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Innan Malta | 2011-12-28 @ 16:14:44   

Städa, städa, sälja och åter städa

Idag kommer bli en sådan tråkigt dag för jag ska fortsätta flyttstäda, började redan igår och har tills på måndag på mig men vill vara ute i tid så allt blir gjort ordentligt och har ingen speciell lust att varken städa på fredag eller lördag
Lämna en kommentar ?  
0 KOMMENTARER | Innan Malta | 2011-12-28 @ 12:16:31   

Snart börjar äventyret

Jag hur mobbat det än känns att skriva blogg så vill kanske folk veta vad som händer efter jag kliver på flygplanet som flyger mig ner till Malta. Jag trots allt och förhoppningsvis stanna där nere i minst ett par månader och förhoppningsvis ett år minimum.

Nu är det typ 11 dagar och en jäkla många timmar kvar innan vi åker! Jag längtar något fruktasvärt mycket, ska bli så skönt att försvinna från Sverige ett tag, få rensa hjärnan från allt skit och bara njuta av vad livet har att erbjuda. Har redan ordnat intervju hos ett bettingföretag dagen efter vi landar så det känns helt okej, har skickat ut ett par Cv till olika bettingföretag..

Har tänkt på en sak, hur fan ska vi lyckas dela väska? Jag och mina kompisar tyckte det var en smart idé att dela på en tjugo kg väska, vi tyckte vi va jätte ekonomiska och smarta. Men nu inser jag vilket dåligt beslut det var, hur ska tre personer få plats med kläder, smink, medicin osv i en 20 kg väska?!!?

Citerar mannen, myten och legenden "Stupid is what stupid does" - Forrest Gump som beskriver situation ganska perfekt som vanligt.
Lämna en kommentar ?  
1 KOMMENTARER | Innan Malta | 2011-12-27 @ 20:10:14